אנו בשירן סגל עיצובים מספקים מגוון פתרונות ייחודיים ומיוחדים של עיצוב מסעדות או כל חלל אירוח לרבות עיצוב חללי אירוח של בתי מלון.
בעיצוב פנים של מסעדה, יש להכין תכנית עיצוב מסודרת מראש, המותאמת לאופי המסעדה, סגנון העיצוב לפי סוג המזון המוגש בה, הקהל שאמור לפקוד את המסעדה, צורת ההגשה, שעות הפעלת המסעדה, וכל זה בהתאם לתקציב הכספי העומד לרשות הבעלים.
העיצוב הוא כרטיס הביקור של המסעדה, ולכן יש להשקיע בו מחשבה ותשומת לב, והקפדה על כל הפרטים, בדגש על נוחות ופרקטיות. יש להתחשב בנקודות הכניסה, לאפשר צורות ישיבה שונות, זוויות ישיבה, להתאים את התאורה לעיצוב ואת הצבע לאופי המסעדה.
במחשבה עיצובית נכונה וחכמה, ניתן לעצב מסעדה בצורה יוצאת דופן, המדגישה את אופי המקום, וממתגת את המסעדה משאר המסעדות האחרות.
חלק מעיצוב הפנים של מסעדות כולל בתוכו שילוט פנים להכוונה והתמצאות בתוך המסעדה. קיים מגוון רחב של דוגמאות ועיצובים שונים לשלטי פנים בתוך מסעדות כמו גם בתוך אולמות אירועים, ברים וכיוצא בזה.
באולמות אירועים, ההחלטה לאיזו קהל לקוחות פונה האולם, משפיעה באופן משמעותי על העיצוב וכך גם האולם ממתג את עצמו. עם זאת, קיימת כיום מגמה לבחור בעיצוב אולמות קלאסי, המתאים למגוון רב יותר של קהלים, ויאפשר לאולם האירועים לקיים סוגים שונים של אירועים, מבלי כל הגבלה.
באולם אירועים יש לתת את הדגש על הנוחות, ולאפשר עיצוב גמיש ודינמי, כמו גם להשקיע בתאורה שמיוחדת לאולמות אירועים, ומעניקה סגנונות שונים של אווירה במרחב.
עיצוב הבארים, הדומיננטי ביותר, מתבסס על סגנון כפרי מעץ, בכדי ליצור אווירה חמה, אינטימיות ומיסתורית. העיצוב בבארים מתמקד בחלוקה של הבאר לאיזורים או בבחירת אזור מרכזי אחד. כיום בבארים רבים, מוסיפים פינות ישיבה שבהם גם מוגשות ארוחות קלילות לטובת הלקוחות.
הבאר צריך להיות מעוצב באופן ייחודי המאפיין אותו משאר הבארים והמעניק את האווירה הנכונה והמתאימה ביותר לסוג הקהל, בהתאם למיקום, הסגנון והתקציב העומד לרשות הבעלים.
אנחנו בשירן עיצובים, בונים לכם את עיצוב העסק באופן המייחד אותו וקשובים לכל רעיון, דרישה. המטרה שלנו, הוא לייצר סביבת עבודה משותפת ויצירתית לשביעות רצון מלאה.